Umbau Laborgebäude für Hochschulverwaltung

Fernuniversität Hagen


Im Zuge des Umbaus für die Fernuniversität in Hagen wird das bestehende Laborgebäude und Hauptgebäude entkernt und den Anforderungen der neuen Nutzung angepasst.
Dabei werden weitestgehend auch die technischen Einrichtungen erneuert und die innere Gestaltung neu konzipiert.
Die Dachlandschaft erhält im Zuge des Umbaus ein neues Staffelgeschoss, in dem ein großer Sitzungsraum mit den entsprechenden Nebenräumen unter­gebracht ist.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy test
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google